HOLISTISK HÄSTHJÄLP med BEMER VET

Norse Magic får BEMER VET behandling i den dagliga träningen och alltid efter ett löp för optimal återhämtning.

Galopphästar springer i väldigt höga farter. I tävling upp mot 70km/h, på endast ett par språng är dom uppe i fullt tävlingstempo. Så det gäller att ligga steget före, innan skadorna kommer. Maria använder BEMER VET i den dagliga skötseln av hästarna och ser stora fördelar för djuren som hon jämför med elitidrottare.

” Vid normala träningspass använder jag alltid BEMER VET före ridning. Allt för att optimera kroppen, så att muskulaturen är mjuk och fin. Efter ett hårt pass används BEMER VET för att hindra träningsvärk och bli av med mjölksyra och för att få ut slaggprodukter som samlats i kroppen. Detta är viktigt för att hästarna ska tåla att prestera på högsta växeln. Ibland går det virus i stallarna och att kunna stödja immunförsvaret med BEMER VET ger stora vinster i min satsning. Jag är väldigt glad och lycklig över min BEMER.“

Maria Heinrichs, köpte sin häst Norse Magic i Januari 2017, hennes första projekt som galopptränare. I sitt tredje tävlingslopp som tränare vann hon med Norse Magic på Bro Park den 4 juli 2017.
Norse Magic har presterat mycket bra hittills och placerat sig som 1:a, 2:a, 4:a och 5:a. Som 5:a blev hon endast slagen med 2 längder mot bästa hästen på 90hcp. Norse Magic hade då 74hcp.
Hcp = Handicap (Ju högre handicap desto bättre häst)

 

Klicka på denna länk för att läsa en Pressreleas i LifePR, Tyskland om “BEMER är ett samtalsämne i ridsportvärlden” (översatt till svenska av Carola Grauers). Artikel-Wulff

BEMER-signalen har positiv påverkan på hela hästens kropp, och stimulerar effektivt det parasympatiska nervsystemet till vila och god matsmältning. Användning av BEMER VET innan träning, tävling eller transport hjälper till att hålla din häst lugn och bekväm. Med hjälp av BEMER VET kommer din häst att få snabbare återhämtning, snabbare läkning av muskelvävnad och effektivare vätskeupptag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *