Ryggproblem förstörde golfsäsongen

“Jag har ofta kämpat med ryggproblem under de senaste åren, vilket kostade mig större delen av golfsäsongen 2014. Året efter provade jag BEMER teknologin – med enastående resultat. Utrustningen har på många sätt haft en positiv inverkan på mitt tillfrisknande.Som professionell golfspelare presterar jag bättre om jag är frisk och mår bra. BEMER hjälper mig”.

I denna video beskriver Peter Hansson hur BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi  hjälper honom i hans yrke som professionell golfspelare(engelskt tal). Även BEMER International ägare, Pit Gleim, beskriver på tyska hur BEMER stärker den så viktiga återhämtningen hos elitidrottare på tävling och vid resor över olika tidszoner.

BEMER förbättrar en nedsatt mikrocirkulation i de kapillära området och därmed uppnås ett ökat blodflöde och större genomblödning. En god blodcirkulation håller oss friska då den har en förebyggande, läkande samt rehabiliterande effekt.

https://youtu.be/_gQD0dUNw2o

Bemer_classic_set

BEMER är fysikalisk vaskulär terapi för blodkärlen som kan användas för att stödja hälsan och för att främja läkning av sjukdom eller skada. Fysikalisk vaskulär terapi förbättrar nedsatt mikrocirkulation och stödjer andra behandlingsmetoder. Man kan t ex effektivisera fysioterapi med hjälp av BEMER. Många patienter som lider av smärta har blivit hjälpta av BEMER. Den komplexa BEMER stimuleringssignalen förmedlas via ett lågt pulserande varierande elektromagnetisk fält. Man har kunnat bevisa att BEMER-terapi kan förbättra nedsatt mikrocirkulation med över 30 procent.

https://sverige.bemergroup.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *