Vad består vår prestationsförmåga av?

Alla delar av livet belastar kroppen på något sätt och då behöver man också kunna återhämta sig från belastningen. Det är alltså frågan om att se på helheten inte enbart arbetslivet eller motionen och så vidare. Återhämtningen sker antingen väl eller mindre väl varje dygn. En dålig återhämtning tär på prestationsförmågan.

Vad är det som belastar kroppen?

Är utmaningen på jobbet eller hemma? Är det ekonomiska frågor som trycker på en eller för lite motion kanske? Hur sköter du om dina sociala relationer? Njuter du av din hobby? Vad har de olika delarna av ditt liv för inverkan på ditt välbefinnande? Om utmaningarna är på jobbet, och du kan inte påverka på dem, då är det viktigt att hitta balansen i andra delar av ditt liv. Vi kan stärka oss själva på många olika sätt och då orkar vi bättre tackla problemområdena. Vi blir starkare helt enkelt!

Ändring i livsvanorna.

En ändring av våra livsvanor kan leda oss till en helhet i livet. Återhämtningen är A och O i denna ändringsprocess. När man ökar på trycket eller belastningen krävs det återhämtning för att uppnå balansen igen. Stress ingår i livet. Vi tål faktiskt rätt så mycket stress om återhämtningen fungerar väl. http://mikrocirkulationifokus.se/unga-vuxna-blir-utmattade

Motion

Måttlig motion främjar återhämtningen och förbättrar blodcirkulationen. Vad som är måttlig motion beror på din egen kondition. Om motion belastar dig och orsakar stress i en redan stressad kropp måste man fokusera speciellt mycket på återhämtningen samt valet av idrottsgren, eller motion. En god återhämtning kräver en mikrocirkulation som fungerar optimalt så att ämnesomsättningsprodukterna, slaggprodukterna, transporteras bort/ut från kroppen effektivt, som i sin tur påskyndar återhämtningen.

Sömnen

En sömn av god kvalitet återhämtar, läker, reparerar, förnyar och stärker. En god sömn är en förutsättning för att kunna uppnå fantastisk prestation. En god sömnkvalitet och tillräckligt med sömn tid är lyxvaror och få förunnade. Mikrocirkulationen har en märkbar effekt på återhämtningen under sömnen och samtidigt stödjer den de olika processerna som sker i kroppen. http://mikrocirkulationifokus.se/medicinsk-kongress-budapest-somnproblem

Näring

Vår kost kan bygga upp eller bryta ner. Bra näring ger goda byggblock för våra celler som transporteras av mikrocirkulationen. De skadliga ämnesomsättningsprodukterna, slaggprodukterna, forslas ut från kroppen med mikrocirkulationens hjälp. Ett välfungerande blodcirkulation är nyckeln till att man har ork, kan återhämta sig, reparera sig och läkas. Det stöder alla ovan nämnda områden och kroppen får ännu mera hjälp.

BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi

Oberoende av ålder eller fysisk kondition, när målsättningen är en kropp som fungerar optimalt, behövs det extra stöd. BEMER är lätt att använda. Ta BEMER-terapi till ditt hem för att använda som egenvård, för att stöda kroppens naturliga processer och för att uppnå en bättre hälsa och prestation på fritiden och på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *