Bort med värmevallningarna.

Eija Kemppainen (57 år), menopaus och bröstcancer

För 16 år sedan opererades Eija Kemppainen för bröstcancer. Sedan började klimakteriet att ge symptom: svettningar på nätterna, sömnrubbningar och värmevallningarna som störde hennes dagsarbete. På grund av att Eija har haft bröstcancer så kan hon inte använda hormonersättningsbehandlingar.

“I mitt arbete måste jag uppträda och prata inför nya människor. Det var extremt pinsamt när jag fick vallningarna mitt i framträdandet” berättar Eija Kemppainen.

En tid senare började Eija att gå regelbundet till en sjukgymnast för sina nack- och ryggbesvär. Där hos fysioterapeuten fick hon sin första BEMER-behandling, det vill säga fysikalisk vaskulär terapi.

”Jag lade märke till att de varma vallningarna jag hade fått i samband med klimakteriet alltid försvann när jag hade fått BEMER-behandling. Jag bestämde mig för att hyra hem en BEMER-utrustning för att prova på. Efter  ett tag med regelbunden användning hade jag inte längre vallningar eller ett konstant uppvaknande tidigt på morgonen, jag sov gott och fick energi på jobbet”, beskriver Eija.

Eija har märkt att, att på resor, när det blir ett uppehåll i BEMER-terapin så kan hennes värmevallningar återkomma.

”Mina barn och min man har också förundrat sig över att mamma verkar vara på mycket bättre humör och orkar mera och har energi för många projekt”, skrattar Eija.

Må bättre med BEMER!

BEMER-Fysikalisk vaskulär terapi, baserar sig på stimulans av mikrocirkulationen med hjälp av den medicinvetenskapliga BEMER-signalen. Åldrandet, sjukdomar och till exempel för lite motion försvagar blodflödet i de allra minsta blodkärlen. Detta försvagar även cellernas funktioner samt blodflödet i vävnader och organ, vilket i sin tur kan orsaka sjukdomar och olika hälsoproblem. BEMER-terapi förbättrar cellernas ämnesomsättning och transporten av näringsämnen och syre till cellerna och då förbättras även kroppens regenereringskapacitet och immunförsvar. Behandlingen är vetenskapligt studerad och BEMER är patenterad och certifierad som Medicinsk utrustning för Egenvård i hemmet, Friskvård och Rehab.

Vad är BEMER-terapi ?

BEMER -Fysikalisk vaskulär terapi förbättrar blodflödet i de minsta blodkärlen och blodets fördelning in till vävnaderna. BEMER-teknologin är baserad på stimulering av den rytmiska rörelsen i väggarna i mikrokärlen, den  s  k vasomotionen. Den effektgivande faktorn är en patenterad signal som återger en frisk rytm till mikrokärlen som har en rubbad rytm. BEMER stödjer kroppens förmåga att kunna reparera sig själv genom en förbättrad mikrocirkulation.

https://sverige.bemergroup.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *