Svante Larsson är hästkiropraktor och behandlar årligen hundratals hästar med fokus att nå resultat i alla discipliner och nivåer. Målet är att nå maximal rörlighet, liksidighet, balans och avspänning.

“Sedan december 2016 har BEMER blivit en del av min behandling. BEMER VET gör sitt arbete med att lugna och fokusera hästen.

Den största hjälpen ser jag på hästens rygg. Eftersom de flesta hästar har problem med spända ryggar. Efter bara några minuter blir ryggmuskulaturen varm och man riktigt känner hur cirkulationen ökar. Efter 15 min är hästen mycket lättare att jobba vidare med.

Vid behov lägger jag på täcket efter behandlingen för att ytterligare fördjupa effekten. Naturligtvis använder jag “manchetten” frekvent vid specifika behov som kotleder, hovleder, knäleder, haser och hals mm.”

För mer information om BEMER VET, se hemsidan veterinary.bemergroup.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *