64-åriga Teuvo Rämänen led av besvärande höftsmärtor orsakad av artros.
För två år sedan var en promenad på enbart två hundra meter en plåga.

“På hösten 2012 sa en vän att BEMER-terapi var värt att pröva.
Då hade läkaren redan rekommenderat en operation”, berättar Teuvo Rämänen.

Sjukdomen, som var plågsam och gjorde det svårt för honom att gå hade besvärat honom i nästan ett år.

Arthritis at hip joint

“Jag beställde BEMER-utrustningen på prov i en månad och sedan köpte jag den.
Lindringen kom snabbt och jag behövde inga mer smärtstillande tabletter.
Redan efter ett par veckor kunde jag gå som vanligt,” förklarar Teuvo.

Rörligheten och livskvaliteten ökades rejält.

Nu har BEMER-utrustningen varit i användning nästan i tre år. Den svåra höftartrosen har inte behövts opereras, eller behandlas på något annat sätt. Smärtorna försvann och rörligheten blev så småningom bättre, även om själva artrosen fortfarande finns kvar. Med hjälp av terapin har livskvaliteten förbättrats betydligt.

“Förra året var jag på en fotoresa i yttre skärgården. Där kunde jag gå upp till 12 timmar utan problem. Något sådant kunde jag inte ens tänka mig innan BEMER-terapin”, berättar en nöjd Teuvo Rämänen.

Mitt livs bästa investering.

“Förut hade jag värk i höften även i viloläge och ibland i knäna. Nu behandlar jag även knäna med BEMERs lokala behandling. Behandlingen bromsar klart smärtornas fortskridning, minskar de dagliga smärtorna och ökar ledernas rörlighet. Leden är förstås inte som en frisk led, men nu klarar jag mig bra” säger Teuvo.

“Jag anser att BEMER har varit det bästa köpet jag någonsin har gjort. Det är en satsning på den egna livskvaliteten. Med hjälp av fysikalisk vaskulär terapi har jag fått tillbaka min mobilitet till nästan normal nivå och, allra bäst, jag är helt smärtfri. Vad skulle kunna vara viktigare?”

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *