En nyfunnen energi fick henne att se ut som om hon var nykär!

Eeva sov dåligt, vaknade på nätterna och kunde inte somna om. Trots medicinering var hennes blodtryck ändå alldeles för högt. Hennes önskan var att förbättra sin sömn och att få lägre blodtryck.

”Dessutom kändes det som om jag hade en stålmutter runt luftstrupen. När det var minusgrader ute kändes det som om luften inte kunde ta sig förbi ”muttern”. Man tittade på hjärtat, men hittade inget fel där. Man antog att den kalla luften fick luftröret att krampa sig.” berättar Eeva Vainio.

BEMER inverkade på hela utseendet

”Jag började BEMER-terapin med en tre-månaders prövotid på våren. Nu har jag gått lite mindre ofta på behandlingar, men jag vill fortsätta på grund av de goda resultaten”, säger Eeva Vainio.

De första resultaten kunde jag märka av i sömnkvaliteten

”Först så inverkade BEMER på sömnen. Snart sov jag som en stock. Under den andra veckan började blodtrycket att gå ner. Blodtrycket har hållit sig ganska lågt, det vill säga på nästan normala nivåer och ibland till och med på de lägsta gränserna. Innan BEMER-terapin hade jag ibland nästan 200 i övre tryck och 100 på undre trycket, beskriver Eeva. Normalt är ca 120/80 mm Hg.

Även kramperna i luftröret försvann under den första veckan. Eeva använde även BEMER-terapi  lokalt direkt på luftröret.

Jag märkte att de krampaktiga känslorna försvann och i början av behandlingarna kändes det som om lungorna hade vidgats och att det fanns mera utrymme att andas. Även om det fanns pauser mellan behandlingarna så har inte kramperna återkommit. Blodtrycket har bara gått upp lite, även om jag haft mycket stress på sistone. För ett par veckor sedan kollade man blodtrycket och det var stabilt.”

Eeva har haft problem med artros i det högra benet samt dåliga ligament. Hon har haft en besvärande svullnad mellan knä och fotled. Med hjälp av BEMER-terapin kunde Eeva få bukt på svullnaden i benet.

Helt överraskad av en enastående pigghet

Den största överraskningen för Eeva var en generell ökning av energinivåerna.

”Jag orkade mycket bättre på jobbet och orkade röra på mig mera, jag kunde bli entusiastisk över saker igen. Det kändes som om jag hade föryngrats med 20 år! Jag orkade ta längre promenader i raskare takt. Jag undrade vad denna energi berodde på, eftersom jag inte hade förväntat mig en sådan reaktion från BEMER-terapin”, gläder sig Eeva med.

Även andra människor frågade Eeva vad som hade hänt, eftersom piggheten syntes på henne. Det var till och med någon som trodde att hennes utstrålning berodde på att hon var nykär.

Eeva Vainios kropp reagerar väldigt lätt på BEMER-terapi. Reaktioner till behandlingar är alltid individuella. En ökad pigghet beror på det att mikrocirkulationen fungerar bättre, som i sin tur innebär att ämnesomsättningen på cellnivån är mer effektiv. Syre transporteras effektivt till cellerna och energiproduktionen förbättras. I Eevas fall får hon redan en positiv effekt på sömnkvaliteten genom de dagliga behandlingarna och behöver då inte använda sömnprogrammet som tilläggsprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *