Somliga känner en liten pirrande känsla i olika delar av kroppen under behandlingen, men de flesta känner ingenting under BEMER-terapin. Orsaken är att vi känner ju inte av vår blodcirkulation.

Så skall det ju också vara. Knappast skulle vi vilja känna av blodets rörelser i våra hundratusen kilometer långa blodkärlsnätverk! Eller kan du säga just nu hur blodet cirkulerar till exempel i din vänstra njure?

Klart att vi kanske kan indirekt dra slutsatser om att när vi har kalla tår så är blodcirkulationen i dessa inte som den skall vara, men vi kan inte direkt känna hur blodet cirkulerar.

Vi kan inte heller egentligen känna av signalen som terapin förmedlar, den som förmedlas till våra kropp med hjälp av ett pulserande magnetfält, för att vi känner inte heller av de andra magnetfält som vi har runt omkring oss.

Däremot så känns resultaten av terapin, det vill säga följderna av en förbättrad mikrocirkulation, ofta under en längre tidsperiod som en individuell förbättring av måendet – till exempel en minskning av smärtor eller frusenhet, en förbättrad sömn eller ökad energi.

Ta terapin under en 8-veckors prövotid, då märker du vilka resultat du själv kan få!

https://sverige.bemergroup.com

BEMER®-terapins effekt grundar sig på en förbättrad mikrocirkulation

Vaskulär BEMER®-terapi är en fysikalisk behandlingsform som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen. På detta sätt hjälper den att återställa en tillräcklig tillgång av syre och näring till vävnadscellerna och hjälper även till med bortforsling av slaggprodukter från dem. Resultatet av detta blir att vävnaderna, som till exempel i muskler, ben, huden eller de inre organen, får bättre förutsättningar att fungera, förnya och återhämta sig.

Terapin är inte riktad, vilket läkemedel är, för att avlägsna vissa symptom eller bota vissa sjukdomar, utan den fungerar på ett bredare sätt genom att stödja mikrocirkulationen. Följden av detta är att våra kropp har bättre förutsättningar att reparera sina egna funktioner på många sätt. Det vill säga att behandlingen hjälper kroppen att fungera så som den naturligt borde göra.

Fråga gärna mera om BEMER-terapin av våra återförsäljare

Våra återförsäljare är utbildade företagare som finns i hela Sverige. De är redo att svara på era frågor samt bjuda in till våra digitala föreläsningar för att tillhandahålla dig med mer information om hur mikrocirkulationen och BEMER®-terapin fungerar. De kan även hjälpa till med att beställa apparaten i 8 veckor, en testperiod, eller så kan man köpa den direkt. De ger också användningsråd så att man kommer smidigt igång med behandlingen så du som kund inte behöver undra över något.

Om du inte ännu känner till en BEMER återförsäljare kan du hitta en som passar dig från våra hemsidor genom att välja https://sverige.bemergroup.com och i övre vänstra hörnet klickar du på ”Hitta lokal kontaktperson”.

Det är bara att ta kontakt – våra återförsäljare är redo för att hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *