Kim Teikaris utmaning för 2015

“Jag skadade mitt vänstra nyckelben under en endurotävling i Finska Mästerskapen(FM) i Jämsä, Finland.”

Röntgenbilderna visade att nyckelbenet var mer eller mindre i små bitar.

“På grund av små problem dröjde det ytterligare två veckor efter olyckan innan jag opererades. Då skulle det bara återstå fem veckor tills den sista deltävlingen i finska mästerskapen i Riihimäki.

Jag ville prova alla knep som skulle försäkra mig en chans att tävla om medalj i FM. Som stöd till min rehabilitering började jag använda BEMER-terapi.”

solisluu

Jag använde BEMER-terapi tre gånger per dag under hela femveckorsperioden.

“Den första effekten som jag märkte var att jag sov längre och djupare. Jag var något svullen efter operationen men det försvann snabbt med BEMER-terapi. Jag upplevde inte ens värk efter operationen.”

“En vecka innan tävlingen hälsade jag på kirurgen som hade opererat min axel fyra veckor tidigare. Han tyckte att benen hade läkt väl med tanke på utgångssituationen.”

Jag fick lov att köra i tävlingen!

“I och för sig på egen risk. Men det räckte för jag visste att min axel var i skick igen. Tävlingen i Riihimäki blev dock rätt smärtsam eftersom jag hade förlorat nästan all styrka i händerna under min konvalescens.

Jag använde även BEMER-terapin efter tävlingen för återhämtning. Jag anser att BEMER hjälpte min opererade axel att läka snabbt.”

Jag knäppte en medalj i den tävlingen! Det blev ett brons.

“Det är min första medalj på finska mästerskapen i min karriär. Min axel är som ny och jag besväras inte av den i mitt dagliga liv och givetvis så tävlar jag fortfarande i enduro.”

Med vänliga hälsningar,
Kim Teikari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *