Kaarina Krogerus har en bred bakgrund.

Hon är utbildad sjuksköterska, ozonterapeut, lymfterapeut, fotvårdsterapeut och kostrådgivare. Kaarina tar exempelvis emot cancerpatienter (med läkarremiss), patienter som lider av kronisk smärta, infektionssjukdomar och konvalescenter efter operationer på sina mottagningar i Jyväskylä och Helsingfors. Oftast erbjuder Kaarina dessa patienter ett heltäckande vårdpaket där man även tar i beaktande kapillärernas tillstånd. Med BEMERterapi – fysikalisk vaskulär terapi – kan man få till stånd en effektiv stimulans av mikrocirkulationen.

Häpnadsväckande resultat

Kaarina har märkt häpnadsväckande resultat efter behandlingar för smärta och med återhämtningar efter operationer. En läkare har, till exempel, förundrat sig över hur sin patient har kunnat återhämta sig efter plastikkirurgi så snabbt. Enligt Kaarina var det viktigt att få mikrocirkulationen ”öppen” och fungerande efter operationen, så att resten av vården skulle kunna stödja läkningen effektivt. BEMERterapi har även med god framgång förbättrat svullnader och sårläkningen efter en höftoperation. BEMERterapi förkortar läkningstiden efter kirurgiska ingrepp med ungefär två veckor. Detta förutsatt att man tar behandlingen regelbundet ungefär två gånger per dag.

”Jag använder ozonbehandlingar för att stödja öppnandet av mikrocirkulationen. På så sätt kan syre lättare transporteras i blodet och den fysikalisk vaskulära terapin blir verkligen effektivt. Med cancerpatienter, till exempel, använder man sig av denna behandlingskombination som är noggrant planlagd av läkaren.”, berättar Kaarina.

Cellernas förnyelse har många effekter

Kaarina Krogerus behandlar även bensår med BEMERterapi. Man har exempelvis kunnat observera att diabetikers sårläkning har förbättrats effektivt eftersom mikrocirkulationen även inverkar på kapillärernas funktion. Detta innebär att vävnadens ämnesomsättning i problemområden förbättras.

BEMERterapi – Fysikalisk Vaskulär Terapi

BEMERterapi stödjer förnyelsen av cellerna för att blodets syretransport till cellerna förbättras och man får ett förstärkt immunförsvar. På det sättet så hejdar behandlingen även inflammatoriska tillstånd och förebygger uppkomst av inflammatoriska tillstånd och sjukdomar.
Nöjda kunder/patienter i både Jyväskylä och Helsingfors litar på Kaarina Krogerus professionella kunskap och effektiva behandlingar.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *