Terhi Wickström

En höftoperation innebär ett stort ingrepp. Återhämtningen från operationen är inte alltid problemfri och i vissa fall kan det ta flera månader. Terhi Wickström, en 49-åring som bor i sydvästra Finland, gick igenom ingreppet för ett par månader sedan. Redan idag så är hon rörlig, går på gymmet och tar promenader.

“Jag har alltid rört på mig mycket och nu 8 veckor efter operationen tränar jag på gym, tar mina promenader och går på vattengymnastik.” Före operationen så kunde jag inte röra på mig normalt, jag linkade och kunde egentligen inte göra något alls”, beskriver Terhi.

Efter operationen så började Terhi använda BEMER- fysikalisk vaskulär terapi, som optimerar mikrocirkulationen, vilket är så ytterst viktigt för människans hälsa . Hon hade tidigare haft goda erfarenheter av terapin och även nu var det klart att hon skulle ta BEMER i bruk i samband med återhämtningen efter det kirurgiska ingreppet.

Svullnaden gick ner och värken försvann.

“Jag använde BEMER-terapi varje dag i 4 veckor. Jag fick låna den av min väninna. Höftproteskirurgi orsakar svullnad i benet och värk. BEMER-terapi främjar läkning i vävnaderna, så jag fick återigen mycket av hjälp av den. Jag använde även BEMER lokalbehandling över höften för att få bort svullnaden snabbt”, berättar Terhi.

Hon tog även behandlingar mitt på natten för att det hjälpte mot smärtorna. Terhi kunde faktiskt ta bort smärtstillande läkemedel efter en veckas behandling med BEMER. Numera kan Terhi redan träna igen och hon har märkt att om hon använder BEMER direkt efter en prestation gör det gott för hennes opererade höft.

En höftoperation är ett så pass stort ingrepp att den första rehabiliteringsfasen tar ungefär 3 månader. “Jag är fortfarande sjukskriven, men nu efter 8 veckor är jag 100 procent nöjd för att jag har inga värk, bara muskeltrötthet. Jag kommer att fortsätta använda BEMER-terapin i framtiden”, försäkrar en nöjd Terhi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *