Barnmorskans treskiftsarbete och hennes barn tog på krafterna

Marleena Toivanen, 34, är mamma till två barn (5 och 6 år) och arbetar idag som företagare. Hon lever i den typiska småbarnstiden när man har väldigt lite tid över för sig själv och när återhämtningen från vardagens stress är viktigt.

För 7 år sedan, innan barnen kom, arbetade hon som barnmorska i treskift och skaffade då på sin mors rekommendation, en BEMER för att stödja sin hälsa. Behandlingen har genom åren varit till hjälp och på ett mer varierat sätt än förväntat, även för barnen och hundarna. ”Jag skulle inte längre kunna föreställa mig vardagen utan BEMER-behandlingen. Det har blivit en viktig rutin och ett stödjande verktyg för oss alla, konstaterar Marleena.

Mer uthållighet och bättre återhämtning

Ända sedan första dagen har Marleena använt behandlingen dagligen. Hon har särskilt märkt att den ökar uthålligheten, vilket var synnerligen viktigt redan när hon fortfarande jobbade treskift. Återhämtningen från nattskift och oregelbundna dygnsrytmer förbättrades och arbetet gick smidigare.

Efter att ha fått barn har inte stressen i varje fall blivit mindre, så det finns fortfarande behov av BEMER-behandling, även om hon har lämnat treskiftsarbetet bakom sig. Marleena lider av ventrikulära extraslag, ett tillstånd som i sig orsakar trötthet ibland. Även då känner hon att hon får hjälp att orka mera med allt tack vare BEMER-terapin.

”Jag tar även behandlingen efter löpturer. Det hjälper till med återhämtningen och jag får inte träningsvärk” berättar Marleena. ”Jag har också lidit av vita tår och fingrar, men under de senaste åren har besvären nästan helt försvunnit.”

Hjälp för barnens mindre olyckor och hunden mår bättre av den också

Barn får lätt små blessyrer: repor, sår och blåmärken. För dem har BEMER-behandlingen varit till stor hjälp då man har kunnat påskynda läkningen. “Min man och jag använder även sömnprogrammet, och när barnen sover mellan oss känns det som att de också sover bättre.”

Familjens 9-åriga Australian Shepherd utvecklar lätt muskelkramper och kramper i ryggen efter motion. BEMER-terapin har hjälpt hunden med dessa med lokalbehandlingen med behandlingsbältet (B.PAD). Hunden rör på sig bättre efter behandlingen.

”Man ska absolut pröva på behandlingen!”

Detta anser Marleena fortfarande efter 7 års regelbunden BEMER-terapi. ”Terapin ger mycket hjälp i vardagen, särskilt under dom hektiska småbarnsåren och man bibehåller energinivåerna bättre. Förebyggandet är särskilt viktigt i den här åldern så att det inte blir större besvär senare.”

Ett varmt tack till Marleena för att hon ville dela med sig om sina erfarenheter med givande BEMER-behandlingar för hela familjen!

Artikeln bygger på den intervjuades egna erfarenheter, som inte nödvändigtvis går att generalisera. Konsekvenserna av en bättre fungerande mikrocirkulation är individuella beroende på kroppens tillstånd.

BEMER®-terapins effekt grundar sig på en förbättrad mikrocirkulation

Vaskulär BEMER®-terapi är en fysikalisk behandlingsform som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen. På detta sätt hjälper den till med att återställa en tillräcklig tillgång av syre och näring till vävnadscellerna och hjälper även till med bortforsling av slaggprodukter från dem. Resultatet av detta blir att vävnaderna, som till exempel i muskler, ben, huden eller de inre organen, får bättre förutsättningar att fungera, förnya och återhämta sig – samt producera mer energi.

Terapin är inte riktad, vilket läkemedel är, för att avlägsna vissa symptom eller bota vissa sjukdomar, utan den fungerar på ett bredare sätt genom att stödja mikrocirkulationen. Följden av detta är att våra kroppar har bättre förutsättningar att reparera sina egna funktioner på många sätt. Det vill säga att behandlingen hjälper kroppen att fungera så som den naturligt borde göra.

Effekten av behandlingen känns kanske inte alls under behandlingen, förutom möjligtvis en liten pirrig känsla, eftersom vi brukar ju inte känna vår blodcirkulation. Det är ju så det ska vara, för vi vill knappast känna blodets rörelser i vårt 100 000 kilometer långa blodkärlsnätverk! Resultaten av terapin, å andra sidan, känns som en individuell förbättring över tid.

Fråga gärna mera om BEMER-terapin av våra återförsäljare

Våra återförsäljare är utbildade enskilda företagare som finns i hela Sverige. De är redo att svara på era frågor samt bjuda in till våra digitala föreläsningar för att tillhandahålla dig med mer information om hur mikrocirkulationen och BEMER®-terapin fungerar. De kan även hjälpa till med att beställa apparaten i 8 veckor, för att prova på, eller så kan man beställa den direkt som ett köp. De ger också användningsråd så att man kommer smidigt i gång med behandlingen och kunden får svar på alla sina frågor.

Du kan skicka mail till info@bemernordic.com  så vägleder vi dig till en lokal återförsäljare.

Det är bara att ta kontakt – våra återförsäljare är redo för att hjälpa dig!

https://sverige.bemergroup.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *