… och att de lever i ungefär 120 dagar

En vuxen människa har ungefär fem liter blod, beroende på kroppsstorlek. Av detta är ungefär hälften röda blodkroppar och den andra hälften består av en gulaktig vätska, det vill säga plasma. I tillägg finns det en liten mängd blodplättar (trombocyter) och vita blodkroppar i blodet. Varje del av blodet har sin egen viktiga uppgift.

De röda blodkropparna har en livsviktig uppgift

En viktig uppgift för de röda blodkropparna är att transportera syre från lungorna till vävnader, som hjärnan, muskler och de inre organen. Våra celler kan inte leva utan syre, därför produceras röda blodkroppar kontinuerligt i stora mängder för att utföra sin uppgift.

I lungorna binder sig syre till hemoglobinet i de röda blodkropparna. Via blodflödet kan de röda blodkropparna transportera syret som de bär med sig till alla vävnader och det frigörs sedan för användning av vävnadscellerna genom kapillärernas tunna kärlväggar.

Samtidigt transporteras koldioxiden som produceras av vävnadscellerna till de röda blodkropparna för att transporteras tillbaka till lungorna där den andas ut. Återigen börjar den livsviktiga cykeln i oss från början när det inandade syret tas från lungorna med de röda blodkropparna till vävnaden.

Det lönar sig att ta hand om blodflödet!

För att de röda blodkropparna skall kunna utföra sin uppgift och komma till cellerna i varje målorgan, måste blodflödet kunna transporteras väl i både stora och små blodkärl.

Vi kan alla ta hand om vår blodcirkulation genom att få tillräckligt med motion i frisk, ren, luft, genom att äta hälsosamt samt att få tillräckligt med vila. Man kan också komplettera med BEMER-terapi.

BEMER®-terapins effekt grundar sig på en förbättrad mikrocirkulation

Vaskulär BEMER®-terapi är en fysikalisk behandlingsform som förbättrar ett försvagat blodflöde i de mindre blodkärlen. På detta sätt hjälper den att återställa en tillräcklig tillgång av syre och näring till vävnadscellerna och hjälper även till med bortforsling av slaggprodukter från dem. Resultatet av detta blir att vävnaderna, som till exempel i muskler, ben, huden eller de inre organen, får bättre förutsättningar att fungera, förnya och återhämta sig.

Terapin är inte riktad, vilket läkemedel är, för att avlägsna vissa symptom eller bota vissa sjukdomar, utan den fungerar på ett bredare sätt genom att stödja mikrocirkulationen. Följden av detta är att våra kropp har bättre förutsättningar att reparera sina egna funktioner på många sätt. Det vill säga att behandlingen hjälper kroppen att fungera så som den naturligt borde göra.

Fråga gärna mera om BEMER-terapin av våra återförsäljare

Våra återförsäljare är utbildade företagare som finns i hela Sverige. De är redo att svara på era frågor samt bjuda in till våra digitala föreläsningar för att tillhandahålla dig med mer information om hur mikrocirkulationen och BEMER®-terapin fungerar. De kan även hjälpa till med att beställa apparaten i 8 veckor, en testperiod, eller så kan man köpa den direkt. De ger också användningsråd så att man kommer smidigt igång med behandlingen så du som kund inte behöver undra över något.

Om du inte ännu känner till en BEMER återförsäljare kan du hitta en som passar dig från våra hemsidor genom att välja https://sverige.bemergroup.com och i övre vänstra hörnet klickar du på ”Hitta lokal kontaktperson”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *