”Som barn och ung vuxen njöt jag av att sova gott, men livets hårda tag och tuffa utmaningar gjorde att jag från 35 års ålder fick allt svårare att sova djupt och tillräckligt”, berättar Gunilla Kuylenstierna, 65 år.

I mer än 20 års tid led hon av svår sömnlöshet med perioder på endast 2-3 timmars nattsömn. Det var rena tortyren och hon provade på det mesta för att finna en lösning, men ingenting hjälpte. Gunilla ville dock aldrig ta sömnmedel eller något annat som på ett onaturligt sätt påverkade hennes kropp, trots att hon led så mycket av att inte få den sömn hon behövde.

En ny form av terapi

För 6 år sedan gav Gunilla sig själv möjligheten att påbörja en behandling med BEMER Fysikalisk Vaskulär Terapi, som på ett naturligt sätt förbättrar den omfattande genomblödningen i kroppens mikrocirkulation och även stimulerar det parasympatiska nervsystemet, lugn och ro-systemet i våra kroppar.  Redan efter sex veckor hade hon fått en mycket mer kvalitativ och djup sömn utan långa klarvakna ångestfyllda timmar.

Fysikalisk Vaskulär Terapi kan göra gott för sömnen

”BEMER hjälpte mig att återfå en normal sömn. Dessutom behöver jag inte längre gå upp på natten för dricka eller gå på toaletten tre fyra gånger per natt, som jag gjorde förut. Min livskvalitet har förbättrats avsevärt, jag är mer harmonisk och mår både fysiskt och psykiskt mycket bättre än på länge.

BEMER har gett mig många andra positiva ”biverkningar” och jag gläds naturligtvis åt att känna att jag håller min kropp i ”inre trim” med en, för min ålder, optimal genomblödning. Något som naturligtvis även bromsar åldrandet,” säger Gunilla.

Några artiklar om sömn:

https://www.svd.se/darfor-ar-dalig-somn-en-riskfaktor-for-aldre

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/skiftarbete-ar-daligt-for-halsan

Vad är BEMER? 

BEMER-teknologin är baserad på stimulering av den rytmiska rörelsen i mikrokärlens väggar – vasomotionen. Den effektgivande faktorn är en patenterad signal som återger rytmen i mikroblodkärl med en störd rytm. BEMER stödjer kroppens förmåga att kunna reparera sig själv genom en förbättrad mikrocirkulation.

Vad är Mikrocirkulation?

Mikrocirkulationen är uppbyggd av ett tätt nätverk av de allra minsta blodkärlen. Ungefär 74 % av blodomloppet sker i dessa minsta kärl. Mikrocirkulationen har en viktig transportuppgift: den levererar syre och näringsämnen till vävnader och organ, transporterar bort slaggprodukter och stöder immunsystemet.

www.sverige.bemergroup.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *